Hopplöst!!! :(

Jag känner mig ganska tråkig som bara skriver om mina problem och hur jag känner mig hela toden, men jag måste och ni får ju välja om ni vill läsa det eller inte.
   Nu är det i aööa fall klart... De ska skiljas.
det händer jättemycket saker som jag inte kan skriva här för det är för allvarliga.
Nu säger pappa att jag inte får blogga heller.. vad är det här egentligen?? barför inte?? är det någon som kan ha en aning om varför han säger så? har någon annan också varit med om det?

det här är min andra skiljsmässa som jag är med om och det är hemskt. det känns som om jag är den mest ensamma personen i hela universum just nu...

Jag är aldrig hungrig heller och sklan går bara skit just nu.. Saker och ting kommer ju inte i rätt tid i alla fall och skolan är jäötte viktig just nu,´

ha det bar!

Snark!

Jag kunde inte somna förrän kl. 2 i går natt och vaknade klockan 7nu på morgonen av att pappa och hans nya ("tjejen" får jag väl kalla henne för) bråkar som sjutton. De skriker och tjafsar med varandra och jag ligger och sover! "Tjejen" öppnar dörren till mitt rum så att jag ska höra lika mycket som lillbrorsan. pappa har honom på armen och därför hör han allting, och då tycker hon visst att jag också höra mer än vad jag redan hör!!!
     Det är ju helt deprimerande att vara här hemma. jag står inte ut längre snart.
     Jag är dötrött och arg, ingen bra kombination på en tonåring  som mig.       

                                                                  

Första bloggen!

Hej alla bloggare!
Den här dagen har faktisgt varit ganska bra tillskillnad frpn mina andra dagar p sista tiden, men jag äter fortfarande inte så mycket Jag har shoppat och tjafsat lite med pappa.
   Efter min mamma och pappas skiljsmässa så blev jag väldigt ledsen men det var för 6 år sedan och nu ska jag kanske stå ut med en till! Min pappa och hans nya fru har det nämligen uinte så bra och bråkar väldigt mycket. det är väl abara att hoppas på det mäste antar jag! Varför måste alla skilja sig hela tiden? varför hittar man aldrig sin kärlek för livet? det blir ju bara strul av alltihopa!! Och min lillebror ppå 7 månader kommer ju inte att kunna träffa min pappa och mig lika ofta om de skiljer sig!
Allting känns bara som skit just nu.

Aja hoppas att du har haft en bra dag! nu ska jag sova, sov så gott alla människor!
kramar

                                                              !

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0